Waar staan wij voor?

Welke kernwoorden en principes zijn van toepassing op onze werkwijze?

Persoonlijk

signatures_macWij geloven niet in anoniem massaal. Wel in persoonlijk. We zetten graag onze handtekening onder ons werk, en stimuleren anderen dat ook te doen.

Interactief, Activerend, Fun

interaction_people-talkballoonRegelmatig afstemmen. Contact. Verbinding met elkaar en de veranderende werkelijkheid. ‘Agile‘ bijsturen om op koers te blijven. We houden het simpel, maken het visueel en overzichtelijk.  Actief leren van fouten (en erom lachen) houdt mensen wakker en betrokken. Het leven is te kort om te werken zonder plezier. En het blijkt nog meer op te leveren ook. Wij hebben graag plezier in ons werk. U toch ook?

Mensen staan centraal

Een organisatie kan zich niet verder ontwikkelen dan haar mensen. Zakendoen is mensenwerk. De mens staat dus centraal in onze veranderaanpak. Tegelijkertijd geldt ook: stop een competent persoon in een slecht systeem (systeem = hele werkomgeving), en het systeem wint. Dus kijken wij nadrukkelijk ook naar de context, het proces en de interacties op team en organisatieniveau.

Focus

Niet te veel, te groot, te complex en tegelijk. Kleine, overzichtelijke stappen en (be)hapklare brokken! Dat betekent prioriteiten bepalen en vooral kiezen om dingen niet te doen. We beperken de ‘Work In Progress’ (WIP) om datgene wat we doen goed te doen en af te maken. Daarna kijken we samen wat we geleerd hebben (‘After Action Review’) en pakken we het volgende punt van de parkeerlijst.

Maatwerk & Codesign

puzzle_codesignOnze jarenlange ervaring en ‘best practices‘ maken geen impact als ze niet aansluiten op úw realiteit. Samen met u nemen wij de verantwoordelijkheid goed passend maatwerk te leveren. Wat we ontwikkelen is gericht op het resultaat dat we willen neerzetten.

Impact

impact_deepdiveWij springen samen met u in het diepe. Van high impact trainings- coachings- en workshopsessies om uw team weer op scherp te zetten tot eerlijke gesprekken in de vergaderzaal en bij de koffieautomaat.