Wie zijn wij?

Wij zijn Performance People. Vier partners en een netwerk van ruim 20 associates en specialisten. Ervaren, door de wol geverfde toptrainers, -adviseurs en coaches met minimaal 10 jaar fulltime ervaring in dit vak. U krijgt dus altijd alleen maar seniors met een interactieve en actiegerichte stijl in uw traject. Dat garandeert impact.

Onze kerncompetitie? Het ontwikkelen van uw mensen om uw organisatie te versterken en uw resultaten te verbeteren. Plezier & prestatie gaan bij ons hand in hand. Hoe is dat bij u?

Mensen functioneren het best en zijn het gelukkigst wanneer er een beroep op hun talent wordt gedaan. Het helpen ontdekken, uitpakken en optimaal laten renderen van dit talent is onze passie. In onze werkwijze herkent u de principes waar wij voor staan.

Partners

MGI_b&w_120Marijn Gijsbers (Rotterdam)

Marijn studeerde bedrijfskunde aan de EUR en verdiende zijn sporen in het bank- en verzekeringswezen bij Aegon en Fortis. Hij leerde het trainingsvak kennen bij Human Synergistics en beheersen bij Krauthammer International.

Zijn drijfveren? Helpen ontdekken en uitpakken van talent en passie. Richtte in 2007 de stichting “cadena de talentos” (keten van talent) op. Ontmoette zijn vrouw halverwege de fietstocht van 8000 km. door Zuid Amerika. Een energiek motivator en gecertificeerd assessor door Success Insights.

Motto: “Talent gaat pas werken als je het een groter doel kunt laten dienen.”

AVE_b&w120André Vegter (Apeldoorn)

Ondernemerschap, ontwikkeling, groei, vriendschap, plezier en prestaties zijn de drijfveren voor André binnen Performance People. Levenshouding: doe de dingen die belangrijk zijn. Voor hem zijn dat gezin en zingeving, evenals sport: fietsen en hardlopen. Studeerde HR en Bedrijfskunde.

Deze richtingen zijn in zijn hele werkzame leven de rode draad: de mensen en de organisatie. En: samen tot prestaties komen. Werkte in de retail, uitzend- en detacheringsbranche, training en consultancy: onder meer bij Krauthammer International.

Motto: “Kunnen delen is het mooiste dat je kan ontvangen.”

Jeroen3_120

Jeroen van Vliet (Den Haag)

Op het snijvlak van hoe een organisatie zich ontwikkelt, en hoe een persoon groeit, doet Jeroen zijn werk. Zijn loopbaan begon hij bij een executive search bureau, om vervolgens het trainersvak te leren bij Krauthammer International.

“Wat mij fascineert is hoe de waarden die een organisatie nastreeft, tot uitdrukking komen in het gedrag van de mensen in die organisatie. Werk met één van ons samen en je zult hier meer grip op krijgen.” Waarden die voor hem zelf belangrijk zijn: ontwikkeling, vrijheid en verantwoordelijkheid.

Jeroen studeerde culturele studies aan de Universiteit van Amsterdam, en rondde recent een opleiding Verandermanagement aan de VU af. In zijn vrije tijd maakt hij trektochten door Scandinavië, loopt hij marathons en kookt hij voor familie en vrienden.

Motto: “De finish wordt nog mooier, als je ook van het parcours kunt genieten”

RSC_b&w_120Robert Schenk (Dordrecht)

Robert studeerde Technisch Bedrijfskunde aan de TUE. Na verkoop en productmanagement-functies in de IT en automotive sector ging hij een half jaar op wereldreis.

Daarna leerde Robert het adviesvak bij Ernst & Young. En realiseerde zich dat echte verbeteringen mensenwerk zijn. Reden het trainersvak in te stappen bij Krauthammer.

Daar combineerde hij als ‘hybrid’ zijn inhoudelijke advieskennis (“kenniskoffer”) met trainingsvaardigheden bij het begeleiden van internationale verandertrajecten.

Als bruggenbouwer is zijn drijfveer het verbinden van persoonlijke ontwikkeling met organisatieontwikkeling.

Motto: Leef met vlag en wimpel, maar hou het simpel.

Associates

Hans Bassing (Breda)

De loopbaan van Hans Bassing stond grotendeels in het teken van commercie, marketing en management. Met een commerciële studie en een MBA bedrijfskunde op zak heeft hij in de praktijk ervaren hoe mensen de drijvende en remmende krachten vormen bij het realiseren van ambities.

In de aanpak van Hans staat steeds voorop dat mensen 100% verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven en werken. Hans werkte o.a. bij Palm Breweries, Swedish Match en Krauthammer International.

Motto: “Ontdekken dat vanuit eenvoud en vrijheid alles mogelijk is!”

Myriam van Pesch (Wassenaar)

Alle vraagstukken op het continuum van leren, veranderen en ontwikkelen wekken de interesse van Myriam. Ze is opgevoed in de organisatiekunde, getraind en geinspireerd bij KPMG Consulting en heeft met de voeten in de modder gestaan bij de oprichting van de Corporate Academy van het Ministerie van VWS.

Myriam weet waar haar hart ligt: bij het verbinden van leren en werken, reflectie en actie en mensen en organisatievraagstukken. Als adviseur, trainer en coach.

Motto: “Work hard, learn hard, play hard…with all your heart”

Farah Nobbe & Natalie Holwerda-Mieras (Arnhem)

Zowel Farah als Natalie zijn afkomstig uit de theater- en televisiewereld en werkten voor bestaande trainingsbureaus. Daar ontdekten zij dat de reguliere presentatietrainingen veel te wensen overlieten. Farah Nobbe besloot een aantal inzichten uit de theater- en scenariowereld te combineren en ontwikkelde zo de bekende focusmethodiek.

Ze begeleiden vakspecialisten die er baat bij hebben om het meest overtuigende verhaal aan klanten of prospects te vertellen, maar ook consultants en televisiepresentators. Of coachen boegbeelden zoals managers of directeuren die door middel van keynote speeches of bedrijfspresentaties de organisatie profiel moeten geven. In 2010 schreven ze het boek ‘Meestersprekers’.

Motto: Helder, verrijkend, effectief.